Mudahnya Mendapat Tapak Pasar Malam

Dari Jalanan ke Angkasa Kejayaan

4x EBOOK UNTUK JUTAWAN SENYAP…

Ramai peniaga baru
nak tapak niaga
Pasar Malam

Macam mana nak mula?
Pacak gerai aje ke?
Nak jumpa siapa? 
Kene pergi majlis dulu ambil lesen ke?
Majlis cakap tak ada, bile aku boleh niaga?

Jika anda ada persoalan begini,
abang burn ada jawapannya!

SAYA MAHU JAWAPAN!

Meniaga pasar malam boleh kaya?
Fakta atau auta?

Mari lihat apa kata media.

Lulusan pentadbiran perniagaan dari UNITAR ini meraih pendapatan kasar hampir RM 40,000 sebulan hasil niaga pasar malam

Utusan Malaysia

Artikel : Pasar Malam PIC Sumber Rezeki

Walaupun pasar malam merupakan perniagaan yang dikategorikan kecil-kecilan namun ia mampu jana pendapatan hampir RM 100,000 untuk setiap malam

Utusan Malaysia

Artikel : Nasib Peniaga Pasar Malam

Ahli Parlimen Sekijang, yakin peniaga pasar malam mampu terima pendapatan melebihi mereka yang bekerja makan gaji sekiranya gigih berusaha majukan diri.

Sinar Harian

Arikel  : Peniaga Pasar Malam Hidup Mewah

Kalau boleh kaya, kenapa saya masih tak berani masuk pasar malam?

TAK TAU NAK JUMPA SIAPA

PEGI PASAR MALAM  SEMUA TAPAK DAH PENUH

TAK DILAYAN BILA TANYA ADA TAPAK KOSONG 

KENA HALAU LEPAS PACAK GERAI

PENGANJUR MARAH 

NAK NIAGA TAPI LESEN LAMBAT DAPAT

TAKUT PENGUATKUASA SAMAN DAN SITA

APA JADI DENGAN BARANG NIAGA KALAU KENA SAMAN?

DAH PEGI MAJLIS TAPI DIA CAKAP TAPAK PENUH

Tapi…. Saya tak nak bukak pasar malam.
Saya nak masuk pasar tani, tepi jalan atau tapak food truck.

Ebook ni bongkarkan cara masuk semua jenis TAPAK niaga JALANAN !

Pasar Tani

Langkah betul masuk tapak promosi hingga mohon tapak di pejabat FAMA.

Pasar Swasta / Uptown

Tapak swasta dari TESCO hingga ke uptown berbeza cara dapat tapak dari pasar malam.

Tepi Jalan

Petua jualan meletup dan mohon lesen bukan semudah pacak gerai.

Salah cara menjaja tepi jalan boleh putus punca rezeki serta merta.

Tapak Food Truck

Meniaga food truck bukan setakat parking tempat orang ramai dan kutip jualan. Ramai kena saman dan putus asa. 

Tapak food truck meletup sangat terhad dan perlu pertimbangan sebelum beli food truck.

Pasar Malam (penganjur bukan PBT)

Setiap penganjur ada peraturan sendiri. Ada pasar malam untuk ahli sahaja, ada untuk orang luar.

Salah masuk tapak orang, ibarat kacau periuk nasi orang.

Pasar Malam (penganjur PBT)

Setiap PBT lain ragam dia. Salah cara, langsung tak dapat tapak sampai bila-bila.

Dapatkan pengalaman otai jalanan dari Selangor, Perak dan Terengganu.

Wow! Ok saya perlu buku ni sekarang!

Langkah semudah ABC + teknik otai jalanan dapat tapak niaga

Tapak Penuh? Tak dibenarkan bukak?
Jangan bimbang.
Semua masalah korang akan selesai lepas dapat ebook ni.

Solusi Terbukti Untuk Semua Peniaga Jalanan

Ebook ni hasil pengalaman abg dan otai jalanan lain berniaga. 
Abg dah korek semua rahsia dan susun langkah demi langkah untuk korang ikut je.
CARTA ALIR

Dari pasar malam, pasar swasta, pasar tani, tapak food truck, tepi jalan…. ikut sampai jawapan dapat tapak jadi ya. 

INTERVIEW OTAI JALANAN

Masih takut? 
Tarik nafas. Rileks.

Tips dari otai jalanan yang pernah buat. Anda confirm tahu nak buat apa lepas ni.

KONSEP A-Z TAPAK NIAGA JALANAN

Dari jenis tapak sale meletup sampai nak buat apa bila kena saman dan sita sehingga teknik jumpa orang berkuasa ada share dalam buku ini.

BONUS! 
Ebook Buat Iklan Facebook Guna Smartphone Gaya Abang Burn

Sale sendu?
Untuk sale korang langkah jauh, abg share satu rahsia eksklusif.

Rahsia ni berjaya bantu peniaga Mat Bulat Meatball jual lebih 7 juta biji meatball dalam masa setahun.

IKLAN GAYA PENIAGA JALANAN

Iklan jalanan tak sama dengan cara jual barang lain.

Abg ajar cara betul supaya tak lebur duit korang.

UNTUK ORANG TIADA PENGALAMAN

Panduan untuk orang yang tak pernah ada facebook. 

Asalkan ada smartphone boleh buat.

3 LANGKAH MUDAH

Ikut je langkah A-Z dari buat page sampai iklan jadi berbayar.

Guna smartphone aje.

TANGKAP PELANGGAN SEKITAR GERAI

Boleh tepat-tepat tarik pelanggan 2km atau 10km dari tapak niaga kita. 

Dah boleh dapat tapak dan up jualan!
Ok! Saya nak buku ni sekarang!

DAPATKAN EBOOK DI SINI

Cara masuk tapak ngan teknik up jualan ada.

Tapi saya risau benda lain abang burn..

Takut rambo?
Takut kena saman?
Takut kena sita?

Abang share pengalaman dengan otai-otai jalanan tentang ni.

Rileks!
Ebook ni ada solusi dia!

SAYA NAK EBOOK SEKARANG
SENARAI LUBUK LENGKAP

1253 pasar malam, 648 pasar tani dan 10+ uptown di Semenanjung Malaysia.

ADAB RAMBO BETUL

95% peniaga pasar malam yang betul berjaya mula dengan rambo.

TEKNIK RAMBO SAMPAI DAPAT TAPAK

Serius niaga jalanan kena dapat lesen. Ikut cara sampai dapat tapak sah.

TEKNIK BURU TUAN PUNYA PASAR MALAM

Cara kenal siapa penganjur pasar malam dan kaedah berbuat baik untuk dapat tapak pasar malam lain. 

SAMAN JADI SENJATA RAHSIA

Orang lama guna saman sebagai cara untuk dapat lesen sah dari PBT. Ketahui cara dia. 

BUAT APA BILA KENA SITA

Tak perlu panik bila kena sita. Ada cara dapat balik barang tu.  

Dah sedia dapat Tapak + Up Jualan?

Kos untuk dapat ebook ni tak mahal kalau banding dengan ilmu bakal dapat.

Cepat sambar buku ni sebelum ada peniaga pasar malam repot polis sebab abang bocorkan rahsia diaorg!

BIASA

RM 270

harga biasa

  • 4x ebook seperti pakej promo
DAPATKAN BUKU SEKARANG