Pakej Niaga : Mat Bulat Meatball

Dari Jalanan ke Angkasa Kejayaan

NAK BUAT BISNES MAKAN DENGAN MODAL RENDAH

WALAUPUN

KORANG BUKAN CHEF ATAU TUKANG MASAK?

Nak ke Abg ajar teknik MASAK CAMPAK-CAMPAK tapi hasilnya buat customer REPEAT BERKALI-KALI?

Terbukti dan dah hasilkan lebih 130 peniaga Mat Bulat.

Abg bongkarkan teknik pemasaran tanpa modal, fb ads gaya abang sampai dapat 720,000 likes, cara dapat REPEAT CUSTOMER dan banyak lagi…..

MINAT BUAT BISNES MAKAN

Dah lama minat bisnes makan tapi tau mana nak mula.

Modal pun takde banyak sangat.

Kalau minat, rajin usaha, tak malas mencuba, sedia terima tunjuk ajar dari Abang Burn dan rakan-rakan Mat Bulat, sistem ni memang untuk korang. 

IKHLAS NAK BUAT BISNES SENDIRI

Sistem Mat Bulat ni guna konsep “Owner – Operator”.

Awal-awal ni korang belajar dulu sepak terajang dia macamana.

Korang la bos, korang la kuli.

Belajar buat sendiri semua benda. Nanti dah advance, abg ajar camne nk ada pekerja pulak. 

STUDENT BARU GRAD

Korang baru grad tapi tak minat nak kerja.

Nak start jalan sendiri bina empayar perniagaan sendiri.

Nak buat empayar pun kena mula langkah pertama kan?

Ni la langkah pertama untuk korang. 

DAH PUAS MAKAN GAJI

Korang dh puas makan gaji, pagi-pagi hadap jem, masuk 8 pagi, hadap muka bos, balik hadap jem lagi sekali.

Esok repeat lagi.

Tau-tau dah bertahun kerja tapi income tak macam mana.

Ni jalan untuk korang try terjun buat niaga sendiri. 

Eh, Saya layak Abang Burn!

Saya ada ciri-ciri macam orang – orang dekat atas ni.

Saya nak join sekarang.

Tunggu!
 
Betul ke layak? Baca kat bawah ni pulak. 

SISTEM MAT BULAT BUKAN UNTUK

ORANG YANG NAK JALAN MUDAH

Sistem Mat Bulat ni takde jalan shortcut.

Bisnes ni tak susah, tapi bukan mudah.

Kalau nak jalan mudah je, korang kena cari bisnes lain. 

INVESTOR

Korang keluar modal & goyang kaki, bisnes partner atau staff run semua untuk korang.

Korang kutip untung je bulan-bulan.

Sorry, bisnes ni bukan untuk korang.

TAKUT NAK BELAJAR GUNA MEDIA SOSIAL

Takut nak try teknik marketing terbaru?

Takut nak menjual dekat media sosial?

Kat sini la lubuk dia.

Kalau takut atau tak nak, bisnes ni bukan untuk korang. 

Saya bukan macam orang-orang dekat atas ni, Abang Burn.

Saya SERIUS nak join.

Ok, abang percaya awak.

Ni apa korang dapat kalau join Sistem Mat Bulat 2.0 ni. 

Saya minat nak join sekarang! 

Bukan setakat resipi masak, 

Korang dapat resipi niaga, sistem bisnes 
& mentor kejayaan.

Bila mula niaga, ada yang nak buat delivery tapi tak tahu nak mula mana.
Belum lagi cari tapak dan pacak gerai. 

Apalagi kalau nak masuk pasar malam atau pasar tani. 
Nak masuk. Tapi takut. 
Bila majlis kata tak ada tempat, terus patah hati, tak niaga. 

Mana lebih penting? 
Resipi makanan sedap atau sistem? 
Atau mentor yang boleh tunjuk jalan betul? 

Jawapannya semua. 
Kalau anda masih mencari-cari jawapan di atas. 
Hari ini jawapan anda semua terjawab.

PEMASARAN GAYA ABANG BURN SEHINGGA JUALAN MELETUS-LETUS

Nak tiru cara Abang Burn buat marketing?

Post sekali, komen dan share beribu-ribu. Bayangkan berapa ribu sale dari komen gini.

Nanti abang bongkar satu-satu.

Xpaham boleh tanya, kita buat sampai jadi.

MENU SESUAI UNTUK 24 JAM, 7 HARI

Customer nak makan pagi? Ade bihun sup bakso.

Customer nak makan tengahari, petang atau malam? Ade sup bakso dan nasi termasuk mat bulat meatball.

Customer nak makan lewat malam? Ade mat bulat meatball.

Belum kira mash potato gebu, garlic bread sedap, meatball empuk dan sup padu taraf sup tulang.

Kebolehan berniaga 24/7 ini tidak ada pada sistem niaga biasa.

RAHSIA TEMBUS MASUK PASAR MALAM & PASAR TANI WALAUPUN TAK ADA CABLE

Nak meniaga pasar malam dan pasar tani yang hot dan banyak customer?

Bukan setakat list awak dapat, siap dapat cara lengkap nak masuk.

TEKNIK REPEAT ORDER BERKALI-KALI

Camne nak kasi customer datang tiap-tiap bulan?

Abang bongkar cara rahsia camne customer tak tido malam kalau belum order makanan kita.

COACHING LANGKAH DEMI LANGKAH

Tak tahu nak mula macam mana?

Masuk program coaching helang merah dan buat tugasan dari cara tarik pelanggan sampai diaorg order berkali-kali.

Majoriti peniaga yang berjaya melepasi coaching boleh menjana RM 4,000 ke atas.

Apa Kata Mereka Yang Dah Berjaya?

Ni peniaga yang berjaya dengan program coaching 45-hari (helang merah).

trima kasih byk2 bos, atas ilmu yg dikongsi.

dah lama saya nak belajar ilmu online, tapi asyiklah kena tipu dengan mmbayar yuran…

ajarannya pun tak sejujur dan sejelas boss.
semoga Allah permudahkan segala urusan boss dan murah rezeki boss.
Hazreena

Bukit Indah

sy mmg niaga kt masjid tiap jumaat.

alhamdulillah dh mggu ke 3 ni makin ramai dh gile bakso

Elfi

Rawang

Penangan buruan helang
22 paket Pasar Malam
12 paket meatball
4 paket chicken ball
6 paket bakso ( customer repeat kekal..
Customer baru hayun 4 ke 6 bungkus)
Sobri

Manjung

Tak sabar dah? 

Saya nak join sangat-sangat ni abang burn! Tak sabar dah ni! 

Tolong bagi detail dia cepat plzz…

Baca info penting ni betul-betul

Event : Orientasi Mat Bulat Batch 2.0 
Lokasi : Bukit Jelutong Shah Alam 
Tarikh : 24 Februari 2018 
Quota : 50 orang sahaja 

50 orang je? Kalau penuh macam mana? Saya nak register sekarang Abang Burn! 

Rileks dulu…. 
Rileks… 

Nak bagitau SPECIAL OFFER ni…

Tengok bawah.

Untuk sistem Mat Bulat ni, korang akan dapat

SET KIOSK MAT BULAT

OVEN GAS

PERALATAN MEMASAK

resipi & sop mat bulat

resipi & SOP SUP PADU BAKSO

BANNER & BUNTING

KELAS RESIPI & PENGENALAN HELANG MERAH

KELAS FB ADS

KELAS PENGUKUHAN & PENUTUP HELANG MERAH

HARI COACHING SAMPAI BERJAYA

PLAN PEMASARAN SEHINGGA DAPAT 1000 PELANGGAN TETAP

EBOOK BUAT FB ADS GUNA SMARTPHONE UNTUK NIAGA JALANAN

EBOOK DAPAT TAPAK PASAR MALAMSAMPAI DAPAT

Dengan harga hanya RM 3,499. 

Korang boleh check pakej niaga lain.
Ada yang tanpa coaching dan sistem pun dah sampai RM 5,000.

Tapi abang nak bagi offer Diskaun Early Bird!

SAYA NAK DISKAUN

Early Bird – Burung Awal

Untuk yang pantas menyambar peluang dan confirm kehadiran dan buat bayaran sebelum 15 Februari 2018, harga cuma RM 2,999 sahaja. 

Jimat RM 500 duit korang.
Sape nak bagi RM 500 macam tu je kan.

1

SERIOUS

Terlampau berminat

2

KUOTA 50 ORANG

Dah penuh, terus tutup.

3

PAKEJ TERHAD MENGIKUT KAWASAN

Kalau kawasan dan ade orang niaga, tak boleh ambil walaupun ada duit.

Daftar Sekarang.

Hanya ambil masa seminit.

Abang tau korang memang betul serius.

Nak ilmu yang boleh buatkan korang mulakan bisnes dan berkembang lagi.

Dah, jangan tunggu.

Isi borang sekarang dan staf abang akan call untuk maklumat lanjut.

BIASA

RM 3,499

sekali seumur hidup

  • Sama Seperti Pakej Early Bird
DAFTAR SEKARANG

Masih Risau?

Coaching 45-hari (helang merah) betul-betul tukar orang biasa kepada peniaga tegar.

Harga untuk beli pakej ni hanya duit.
Harga untuk berjaya adalah komitmen, tenaga dan sifat tidak putus asa.

Persoalannya.
Awak sanggup tak bayar harga untuk berjaya?
Lihat contoh peniaga yang telah melalui coaching dan sistem abang.

Semangat Hilang Bila Jualan Jatuh

Bila kita berjaya tanpa faham “kenapa”, kita akan buntu.

Walaupun semangat jatuh, beliau datang untuk latihan dan coaching.

Berusaha Walaupun Tidak Mudah

Walaupun ilmu coaching mencabar, peniaga ini teruskan jua.

Jualan Kembali Paras RM 600 sehari

Jualan peniaga meningkat tanpa kos pemasaran dan baru 1/2 perjalanan coaching.

Sistem Yang Terbukti

Jumlah Peniaga

Meatball Terjual (juta)

Jumlah Stokis

Panggilan Terakhir! Hanya satu klik untuk menjadi peniaga jalanan berjaya!

DAFTAR SEKARANG